Vilka är vi?
Vi är ca 120 medlemmar i varierande åldrar och utgör Växjös enda fristående fotoklubb. Målet med verksamheten är att utveckla vårt eget intresse för foto i alla dess former samt försöka sprida detsamma i vidare cirklar. Klubben är medlem i RSF (Riksförbundet för svensk fotografi).

Var och när träffas vi?
Ordinarie möte hålls den första torsdagen i varje månad kl 18.30 från september till maj. Klubblokalen ligger på Alegatan 23. Vägbeskrivning finns här. Pga av Covid-19 genomförs våra månadsmöten digitalt via Zoom tillsvidare.

Vad gör vi?
På de ordinarie mötena visas vanligtvis något bildprogram, antingen av någon gäst eller medlem i klubben.
Vi har även en månadstävling, varje tävling ger poäng och i slutet av året koras årets klubbmästare.

När ambition och tid sammanfaller planeras fotoexkursioner, studiebesök och andra fotografiskt intressanta aktiviteter.