Växjö Fotoklubb vill samla fotointresserade i alla åldrar

Vilka är vi?
Vi är ca 120 medlemmar i varierande åldrar och utgör Växjös enda fristående fotoklubb. Målet med verksamheten är att utveckla vårt eget intresse för foto i alla dess former samt försöka sprida detsamma i vidare cirklar. Klubben är medlem i RSF (Riksförbundet för svensk fotografi).

Var och när träffas vi?
Ordinarie möte hålls den första torsdagen i varje månad kl 18.30 från september till maj. Klubblokalen ligger på Alegatan 23. Vägbeskrivning finns här.

Vad gör vi?
På de ordinarie mötena visas vanligtvis något bildprogram, antingen av någon gäst eller medlem i klubben.
Vi har även en månadstävling, varje tävling ger poäng och i slutet av året koras årets klubbmästare.

När ambition och tid sammanfaller planeras fotoexkursioner, studiebesök och andra fotografiskt intressanta aktiviteter.

Vad kostar det?
Medlemsavgiften är:
Familj 450 kr/år (boende på samma adress)
Enskild medlem 300 kr/år
Ungdom (under 20 år) 100 kr/år