Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fotoresa till gotland

15 september , 2022 - 18 september , 2022

Fotoresan denna höst går till Gotland

Intresset för resan till Gotland var stort och alla de förbokade platserna i boendet på Kalkpatronsgården Borgvik i Katthammarsvik fylldes upp. Det kommer att bli ett par intensiva dagar med mycket fotograferande i den gotländska naturen och miljön som denna ö erbjuder.Vi kommer att fotografera på den östra och södra delen av ön där vi också hitta det fina boendet i Borgvik.

Fotoresor och andra längre utflykter

Växjö fotoklubb brukar anordna minst en fotoresa eller längre utflykt per år med undantag för de senaste åren med pandemin.

Några av senare års resor är:

  • 2018 Österlen
  • 2019 Ramsvikslandet
  • 2020 Stockholm (besök på Fotografiska, Crimson, Stampen och gatufoto)

Det har har även varit en del dagsutflykter bland annat till Öland och Konsthallen i Hishult där vi tittade på utställning av George Oddners fotografiska bilder.

Planerade resor:

  • 2022 Resa till Gotland i september (Årets resa blir till Gotland där vi koncentrerar oss på södra och östra sidan av ön de delar som de flesta turister brukar missa. Vi bor på Kalkpatronsgården Borgvik i Katthammarsvik med anor från 1500-talet. Katthammarsvik är ett litet mysigt fiskesamhälle beläget på det vackra Östergarnslandet.)
  • 2022-2023 det planeras oxå en resa till Stockholm, gatufoto

På våra fotoresor försöker vi hyr in oss med gemensamt boende där vi kan förutom fotografera kan sitta och redigera bilder tillsammans och ha bilddialoger.

Fotoresor är ett bra sätt att ta nästa steg som fotograf genom att man kan koncentrera sig helt på fotograferandet/bildskapandet tillsammans med likasinnade. Man får inspiration av de bilder som övriga deltagare har skapat. Kanske vill man testar någon ny fototeknik eller får ett tips på hur man kan redigera sina bilder för att få den känsla man vill ha i bilden.

Det är ju alltid spännade att se vad andra har fångat på bild när man är flera fotografer på samma ställe.

 

Details

Start:
15 september , 2022
End:
18 september , 2022
Event Category:

Sidan använder cookies. när du väljer att använda sida accepterar du vårt användande av cookies.