Dags att anmäla sig till utställningen, Kulturnatten

25 oktober - 9 december

Växjö fotoklubb deltar i Kulturnatten

Klubben kommer att ha en fotoutställning på Biblioteket från lördagen den 28 januari 2023 (Kulturnatten) fram till och med 15 februari 2023. Utställningen är en del i det årliga arrangemang Kulturnatten där Växjös kulturliv bjuder in till diverse aktiviteter i hela stan.
Nu finns det chans för er som inte hade möjlighet att vara med på vår sommarutställning på Galleri Sigma att få vara med och visa upp era bilder. Vi välkomnar så klart både nya och erfarna utställare att vara med på denna utställning.

Vår utställning kommer att hänga på Biblioteket på plan 3. Invigning blir på Kulturnatten och utställningen får sedan att hänga kvar till den 15 februari. Utställningen kommer hänga på samma plats som tidigare år, dvs på den runda väggen där trappan kommer upp till plan 3. Det kan finnas plats för upp till 15 deltagare med två bilder var, där var och en förfogar över 1 löpmeter väggyta. Blir det fler som anmäler intresse att vara med på utställningen så tillämpar vi lottdragning. Är vi färre så får var och en mer yta.

Allmän information angående utställningen på Biblioteket:
Vi planerar att hänga utställningen fredagen den 27 januari, bilderna hängs i linor från taket. Bilderna som ska ställas ut ska vara förberedda för att kunna fästas på linor. Det finns tyvärr ingen möjlighet till försäljning av bilderna på biblioteket. Men vi får ha anslag om kontaktuppgifter till respektive fotograf för eventuell försäljning. Temat för årets Kulturnatt är ”Hjältar”. Eftersom utställningen visserligen öppnar på Kulturnatten, men pågår ytterligare drygt två veckor så är vi inte bundna av temat.

Vill du vara med på utställningen, så anmäler du ditt deltagande senast fredagen 9 december 2022.

Anmälan skickas till utstallning@vaxjofotoklubb.se märk mailet “Utställning Biblioteket”.

Mer information och detaljer kring utställningen kommer att skickas till de som anmäler sig.

Ps. Är det första gången du ska vara med på en utställning så hör av dig om du vill ha lite tips av någon mer erfaren utställare.

Välkommen med din anmälan!

Med vänliga hälsning
Thomas Hedrén