Första plats, Gary Ward
Motivering:
Underbart fin strandbild på vågor och svall med lång tid. Bilden är mjuk men inte utsmetad. Inkommande våg syns och det är teckning i himlen vilket gör att solstrålar anas. Allas favorit. Grattis till förstaplatsen!
Andra plats, Stefan Johansson
Motivering:
Välgjort svartvitt med behaglig gråskala och bra komposition. Trädets utsträckning uppåt höger samspelar på ett fint sätt med molnen. Horisonten ungefär i gyllene snittet vilket ger ett lugn.
Tredje plats, Linus Paulsson
Motivering:
Eftersatta hus är populära motiv. Här är det ovanligt nära och detaljrikt återgivet. Det grå i husets trä lyser. Fina detaljer med adventsstjärnorna och snickarglädjen i verandan. De flygande fåglarna bidrar till det öde intrycket.
Fjärde plats, Solveig Lärnung
Motivering:
Trolsk bild på gammal ek. Dimman till trots är eken mycket tydig och skog i bakgrunden som anas ger djup. Välkomponerat och i gyllene snittet igen. Mycket fint behandlad bild där man inte ens ser om det är färgbild.
Femte plats, Lena Tallqvist
Motivering:
Småskrakens unge får skydd och skjuts. Påpassligt och svårfångat och situationen talar direkt till den ömma känslan mor – barn. Vi hade gärna sett mer luft framför än bakom, men rörligt motiv och tele gör det svårt.

Sidan använder cookies. när du väljer att använda sida accepterar du vårt användande av cookies.