Riksförbundet Svensk Fotografi

Fotovänner här kommer senaste numret av RSF:s medlemsblad Exponera! – ett extra tjockt dubbelnummer.

Exponera

Nytt från om med föregående nummer är att vi förutom till klubbarnas kontaktadresser, även skickar ut Exponera! till alla medlemmar som i sitt användarkonto kryssat i att de vill ha information från oss. Men sprid gärna den vidare till alla era medlemmar, eller uppmana dem att skapa konto på vår hemsida.

Med bästa fotohälsningar
Riksförbundet Svensk Fotografi

Medlemskonto hos Riksförbundet Svensk Fotografi.
Detta system infördes inför årets Riksfotoutställning, och många skapade då konton för att kunna ladda upp sina tävlingsbidrag. Detta konto kommer att ha fler funktioner än att deltaga i Riksfotoutställningar, så vill vill uppmuntra alla medlemmar som inte redan skaffat ett att göra det. Med ett konto kan medlemmar prenumerera på information från oss, så att de får den direkt till sin e-post. Ett konto krävs även för att ladda upp bilder till årsboken, vars inlämning öppnade idag,

Instruktioner för klubbmedlemmar som vill skapa ett personligt konto på RSF:s hemsida.

• Klicka på följande länk: Registrera personligt konto (Länken är unik för din klubb Växjö Fotoklubb.)
  • Fyll i personliga uppgifter i formuläret som dyker upp.
  • Klicka sedan på länken i bekräftelsemailet som kommer och du är klar.