Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fototräff: Fotouppgift – 5 motiv

23 oktober , 2022 @ 10:00 - 14:00

Fototräff: Fotouppgift – 5 motiv

Datum: 23 oktober

Tid: kl 10.00

Samlings plats: Utanför Pressbyrån på Järnvägsstationen i Alvesta

Häng med till Alvesta och träna på att lösa kluriga fotouppgifter. Ett bra sätt att utvecklas som fotograf är att träna på att se. Det kan låta lite konstigt att säga träna på att se för det gör väl de flesta av oss som har mer eller mindre normal synförmåga. Men vad jag menar med att träna på att se är att se som en fotograf gör. Om man inte bara objektivt dokumenterar som fotograf typ produktfoto så försöker man få med kompositions detaljer som gör bilden intressant och får den att sticka ut bland andra bilder. Vill du träna upp dit fotografiska öga och kanske testa att gå lite utanför dina normala ramar som fotograf då tycker jag vi träffas i Alvesta för att jaga 5 olika motiv och ha det roligt tillsamman under jakten. Det går lika bra att använda mobilen som systemkameran för att lösa uppgifterna.

Vi träffas i Alvesta utanför pressbyrån på järnvägsstationen och där får vi reda på vilka 5 olika motiv som ska fotograferas under träffen och redovisas på nästa månadsmöte (frivilligt) det vill säga i november. Tanken är att man ska få tid att välja ut vilka bilder man vill visa/lämna in samt göra lite redigeringar om man så vill. Bilderna skickas in till info@vaxjofotoklubb.se, ämnesraden märks med ”fototräff Alvesta”  senast en vecka innan månadsmötet så vi får lite tid på oss att sätta ihop dom i en presentation som kommer att visas månadsmötet.

Det ska bli riktigt spännande och se vad du hittat och hur du löst uppgiften.

Vill man vara med på träffen men inte jobba med uppgiften går det bra det med. Det viktigaste är att träffas och ha trevligt tillsamman.

Fototräffen avslutas med gemensam fika. Ta tillfället att diskutera teknik och komposition med andra fotointresserade.

Hälsningar Hasse

Detaljer

Datum:
23 oktober , 2022
Tid:
10:00 - 14:00

Sidan använder cookies. när du väljer att använda sida accepterar du vårt användande av cookies.