Lisa Sihlberg

Vi ser fram emot att få besöka Växjö Fotoklubb tillsammans med Ernstson Foto.

Den här kvällen kommer Focus Nordics produktansvarige för varumärket NiSi Filter och filtersystem Lasse Ericsson, gå igenom sortiment och användande för NiSi.

NiSi startade 2005 och är specialiserade på Kamera & Cinema Filters. NiSi har sin egen fabrik i Kina och äger ett antal optiska patent. Idag är NiSi ett företag med högteknologisk tillverkning och ledande i utveckling av filter för landskapsfotografering och Film/Video. Nisi-filter har flera unika egenskaper som:

  • Alla NiSi-filter är gjorda av optiskt glas av högsta kvalitet (importerat från Japan och Tyskland).
  • Nanocoating som är vatten och oljebeständig samt extra motståndskraftigt mot repor.
  • Alla NiSi-filterprodukter överensstämmer med EU:s ROHS-krav.

Med NiSi-filter kan du förbättra exponeringen av dina bilder och få fram fler detaljer i både hög- och lågdagar.

Focus säljer och marknadsför Tamron i Norden och en av Tamrons ambassadörer Lisa Sihlberg föreläser om sin senaste expedition på Costa Rica.

Lisa Sihlberg är naturskyddsfotografen som med oemotståndliga bilder och berättelser från hela världen inspirerar oss till att ta hand om vår planet. Nyss hemkommen från sin expedition på Costa Rica bjuder hon på helt färska bilder och upplevelser. Vill du uppleva unik natur och få handfasta tips och råd för ett mer hållbart liv eller bara njuta av positiv energi och en stor portion humor är du varmt välkommen att lyssna på hennes föreläsning! 

Lisa Sihlberg arbetar som naturskyddsfotograf och har dokumenterat de utrotningshotade elefanterna på Sumatra, vilda orangutanger och de sista regnskogarna på Borneo. Sedan 2014 är hon Sveriges första ambassadör för Tamron och Lowepro och har haft samarbetsprojekt för att ta hand om vår natur tillsammans med WWF och Naturskyddsföreningen.

Torbjörn Ek

Sidan använder cookies. när du väljer att använda sida accepterar du vårt användande av cookies.