Länkar till medlemmars sidor

Klicka på bilderna för att se en del av våra medlemmars hemsidor.

Gunilla Fagerkvist Ursjö
gunilla_galleri
Naturen är min stora inspirationskälla.
Jag fotar gärna i macroformat och använder ofta mina bilder som underlag till olika tekniker.
Ex collage, screentryck/serigrafi och måleri.

Jan-Michael Breider
breider_galleri
Fotograferat sedan 1972 i svartvitt, färg och nu sedan 2002 helt digitalt.
Allätare med förkärlek för natur och fåglar, men gillar också människor i olika miljöer.
Medlem i Naturfotograferna/N sedan 1991.
Hemsida med över 5000 bilder på www.pbase.com/breider

Linus Paulsson
linus_galleri

“Jag fotograferar främst människor, porträtt men även sportfoto osv…”

“Fotograferar det mesta men är för närvarande hårt insnöad på gamla ruckel. Mitt gamla mörkrum tjänstgör numer mer som förråd, digital sedan 2007. “

“Jag fotograferar mest natur, allt från landskap till små detaljer. Dessutom blir det en hel del bilder från övergivna hus…”

” Jag fotograferar mest landskap, allt från tidiga mornar till sena kvällar, men känner också mycket för att hitta och dokumentera gamla hus, som är på väg att bli ruckel. Numera mest digitalt.”

Hemsidor
Det gamla galleriet försvinner. Istället kommer det att bli som en länksamling till era hemsidor, flickr eller galleri på fotosidan.
Så posta en bild som ska vara med på hemsidan med maxbredd 350 pixel. En länk till er bildsida samt en eller två meningar om vad ni helst fotograferar.
Posta bilderna till: tavling@vaxjofotoklubb.se