Månadsmöte 2 februari

2 februari , 2023 @ 18:30 - 21:30

Välkommen till Växjö Fotoklubbs medlemsmöte den 2 februari

Föreläsning om hur man skriver ut sina bilder på ett proffsig sätt

Lär dig av ett proffs hur du bäst förbereder dina bilder för utskrift. Växjö fotoklubb har bjudit in Daniel K. Johansson som ger dig vägledning inför val av bland annat fotopapper, bildbehandlingen och inställningar av färgprofiler. Daniel är en erfaren fotograf som driver printverkstad i Växjö.

Fotograf Daniel K. Johansson är ansiktet bakom PrintsByDKJ. Daniel har över tio års erfarenhet i branschen som fotograf och driver sin printverkstad från sin studio i Växjö.
PrintsByDKJ startades 2011 med ett mål att erbjuda professionella prints/utskrifter med en personlig touch. Verksamheten är och var redan från start väldigt framgångsrik och uppskattad tack vare Daniels öga för fotografi och erfarenhet. För att kunna erbjuda bästa möjliga service arbetar Daniel nära med lokala leverantörer

Det är roligt och inspirerande att se sina bilder utskrivna. Det ger en helt annan upplevelse än att se bilden på en skärm. Bilden glöms också lätt bort i en mapp på datorn. Det kan kännas svårt och även finnas ett motstånd i att printa ut bilderna när man inte har kunskap om vad man ska tänka på för att få en fin utskrift med rätt färger, skärpa, ljushet, fotopapper osv. Det kan vara en process som är svår att kunna. På medlemsmötet ska Du få kunskap om hur Du ska göra för att få fina utskrifter av dina bilder.

Daniel kommer att föreläsa på Växjö Fotoklubbs medlemsmötet den 2 februari 2023. Föreläsningen kommer att innehålla vad vi ska tänka på vid utskrift av våra bilder tex storlek på utskriften, pappers val, passepartout, färgprofiler dvs processen vi behöver göra för att få en lyckad utskrift.

Titta gärna in på Daniels hemsida, PrintsByDKJ, så får Du en egen uppfattning om hans verksamhet.

Du har möjlighet att ställa skriftliga frågor till Daniel före mötet på mail Skicka dina frågor till info@vaxjofotoklubb.se märk mailet med “Utskrift Daniel”.
Frågorna måste komma in senast den 23 jan 2023.

Daniel kommer efter bästa förmåga att svara på dina frågor på medlemsmötet.

Hålltider
18:30 Mötet startar
18:35 Daniel K Johansson – ”hur man skriver ut sina bilder på ett proffsigt sätt”
20:15 Månadens bild