• Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbeta med fotoklubbens värdegrund

23 maj @ 18:00 - 20:00

Plats: Icon huset
Tid: Måndag 23 maj @ 18:00
 – 20:00

Välkommen att delta i arbetet med fotoklubbens värdegrund.
Vi kommer under träffarna att samtala och behandla värdegrunds frågor som berör fotoklubbens verksamhet.
Målsättningen är att gruppen når fram till en värdegrunds formulering och formen för ett fortsatt levande värdegrunds arbete i Växjö fotoklubb.

Gruppens arbete sammanställs för att presenteras på ett medlemsmöte. När värdegrunden är godkänd av medlemmarna kommer den att publiceras på fotoklubbens digitala kanaler.

DESSA PUNKTER KOMMER VI ATT ANVÄNDA SOM UTGÅNGSPUNKT FÖR VÄRDEGRUNDSARBETET.

• VÄRDEGRUND OCH VISION
  • AKTIVITETER
  • LEVANDE VÄRDEGRUNDSARBETE
  • DIGITALA KANALER
  • KLAGOMÅLSHANTERING

Vill du delta i Växjö fotoklubbs värdegrunds arbete anmäler du ditt intresse på mail. vardegrund@vaxjofotoklubb.se.

Sista anmälningsdag för att delta i värde grunds arbetet är torsdag den 19/5 2022.

Datum:
Tid: