Anmäl dig till BildDialoger – 2022

FotoKul BildDialog omg #4
Dags för sista rundan bilddialoger före sommaren. Vi har haft fulla grupper och härliga dialoger kring våra bilder. Idén med bild dialoger är att i en mindre grupp diskutera kring våra egna och andras bilder, som förhoppningsvis utvecklar vårt fotograferande. Vi diskutera förberedelser, bildkomposition och efterbehandling i BildDialog-form, kort och gott ”prata bild”.

Vi genomför bilddialogen digitalt som har visat sig fungera bra för de här träffarna. Känner du dig osäker på att delta via datorn men gärna vill vara med i en bilddialoggrupp, så hjälper vi dig att komma i gång. Meddela detta i anmälan.

Anmälan till BildDialog träff #4

Anmäl dig till FotoKul Bilddialog genom att skicka ett mail till bilddialog@vaxjofotoklubb.se ”Först till kvarn” gäller och du anmäler dig senast 7 dagar före aktuell bilddialog. Ange vilken grupp/grupper du vill delta i.

Välkommen att prata bild

Ola, Gary och Johnny