Vi vill informera lite om vad som är på gång i klubben.

Den nya styrelsen är på plats sedan årsmötet den 3 mars och består av:
Ordförande på 1 år Ingela Knutas,
Ledamöter på 2 år Sofia Kjellsson, Hasse Henriksson och Mikael Bexander.
Ledamöter på 1 år Torgil Toft, Solveig Lärnung och Caroline Mortlock.
Revisorer på 1 år Paul Löfgren och Johan Santesson
Tyvärr saknades det två kandidater till valberedningen så den är ännu inte på plats.
Vi kommer att berätta mer om den nya styrelsen och våra olika ansvarsområden på nästa månadsmöte.

Eftersom hela styrelsen är ny så börjar vi lite på ett vitt blad och håller på att sätta oss in i hur allt fungerar med hjälp av den avgående styrelsen så ni får ha lite tålamod med oss till vi har blivit lite varma i kläderna.

Det blir som vanligt Foto fika på Skåre konditori torsdagen den 17/3 med start kl 17:00.

Fototräffen den 27 mars blir en tur till Lilla Attsjön som ligger längs med vägen mellan Furuby och Dädesjö ca 2 mil från Växjö. För er som inte varit där är det en återskapad sjö med döda träd, två fågeltorn, fina grillplatser och vindskydd. Vi kommer att skicka ut mer information om tid och plats för samåkning.

För Månadsmötet den 7 april har vi bokat klubblokalen på Alegatan 23 och på programmet står bland annat en bildvisning/föreläsning av 2021 års Klubbmästare Mats Samuelsson som ska visa och berätta om sina bilder och fotograferande.
Temat för månadstävlingen är ”Detaljer”.

Vi jobbar med att spika programmet fram till sommaren och kommer att informera så fort det är på plats. Planen är att varva fysiska och digitala månadsmöten under våren.

Bilddialogerna kommer att fortsätta som innan och ni som inte har varit med ännu, ta chansen att ha en trevlig stund och prata bild i en vänlig och uppmuntrande miljö. Som vi alla vet finns det ju inga rätt eller fel utan bara olika sätt att uppleva bilder och uttrycka sig i bild.

Hälsningar
Ingela

Sidan använder cookies. när du väljer att använda sida accepterar du vårt användande av cookies.