Välkommen till Växjö Fotoklubb

Uppdaterad av redaktionen
24 mars 2022

Anmäl dig till BildDialoger – 2022

Nu är det dags att anmäla sig till BildDialog omg #3.  Idén med bilddialoger är att i en mindre grupp diskutera kring våra egna och andras bilder, som förhoppningsvis utvecklar vårt fotograferande. Dialogerna genomförs i Zoom. Inbjudan skickas ut i början av februari. Välkommen att anmäla dig till omgång #3 (av 3) i någon av grupperna Natur, Allmän och Landskap. Sista anmälningsdag för omg. #3 är sju dagar före dialog datum.

Fotoklubben har månadsmöten den första torsdagen i månaden under september-maj. Då hålls föreläsningar, bildvisningar, diskussioner om bilder och  månadstävling.

Vi arrangerar även Fotofika en gång i månaden på Skåres konditori kl 17.30, torsdagen två veckor efter månadsmötet. Det är en informell träff där vi pratar om foto och allt möjligt.

Flera gånger per år, vanligtvis söndagar,  ordnar vi fototräffar där vi tillsammans åker till ett gemensamt mål. Vi har med oss egen fikakorg, fotograferar och har trevligt.

Månadens bild

Första plats – Caroline Mortlock