Bilden är från tidigare bildbedömning

Då var det dags att göra en ny bildbedömning, denna gång åt ABF Fotoklubb i Uddevalla. På grund av Corona har vi inte en fysisk träff som på bilden ovan, utan nu gör vi en digital omröstning där alla medlemmar har möjlighet att vara med och rösta och skriva motivering. Varför gör vi då bildbedömningar åt andra klubbar, det är många anledningar till det, men en anledning är att vi själva vill lämna iväg Årets Bild och Årets Bildserie till andra klubbar för bedömning. Ni känner väl till talesättet TJÄNSTER OCH GENTJÄNSTER

Läs mer

Swedish Exhibition 2021 – RSF

Riksförbundet Svensk Fotografi bjuder in till  Swedish Exhibition 2021Följ länken nedan för mer information.Swedish Exhibition 2021

Från fototräffen den 22/11

Fototräffen som vi hade söndagen den 22/11 var välbesökt, vi var 18 personer. Vädret var hyfsat, tyvärr kom skymningen ganska snabbt. Vår värd Linus Andersson