Bilder från fototräffen 200624

Föregående
Nästa

En skön kväll i juni samlades ett gäng från Växjö Fotoklubb vid ett runt halvt förfallet hus utanför Växjö för att ta bilder på sig själv.
Tanken var att man skulle kunna få hjälp av varandra att ta bilden eller som det blev bilderna, assessorerna var valfria.
Stefan valde sin cykel, kanske han förbereder sig för Girot eller dyligt vem vet.
En med drömmar om en annan framtid var Mische, kan det vara modellyrket eller bara ett nytt cv.
Den som definitivt försökte övertyga oss om en ny karriär var Peter S, han försökte impa på oss med en Burnout, men det ville inte bilen så han får nog hålla fast vid fotograferingen.
Sedan har vi Anna, hon låg och kröp runt en glasburk i ca en timma, innan hon till slut satte sig och funderade, för att till sist brista ut i ett Halleluja, vad månde bliva av detta tro.
Sist men inte minst så lyckades vi övertala Carina att det inte är farligt att vara framför kameran ibland, framförallt inte om man har en trogen vän som också vill vara med på bilden.

Tack för en trevlig kväll, och till er som inte kunde vara med denna gången så kanske ni kan vara med nästa gång när vi träffas.

Galleri Sigma värt ett besök

Vår utställning på Galleri Sigma är verkligen värt ett besök, det är hög klass och stor variation på bilderna. Vi följer reglerna för corona så

Vernissage på Galleri Sigma lördag 1 augusti

Vi börjar vår utställning med vernisage den 1 augusti, men under rådande omständigheter med corona, så samlas vi ute för invigning av utställningen, vi bjuder